Counter-Strike ALB

 

Bashkimi i te gjithe Shqiptareve

Counter-Strike ALB

Si te instalojme SXE ne CS Server


- Se pari shkojm ne 
www.sxe-anticheat.com klikojm ne "DESCARGAS" pastaj e shkarkojm WIN SERVER x.x.x.x 
( x paraqet versionin ) duke klikuar prap "DESCARGAS"

- Pas shkarkimit e boni EXTRACT (Klikojm me tastin e djatht mbi file dhe pastaj EXTRACT HERE) 

- Pas extratimit do te shihni nje follder me emrin "sXeInjectedServerx.x.x.xforWindows"

- Brenda follderit do te shihni nje file me emrin "sxei_mm.dll" e bojm copy ket file dhe shkojm e bojm paste 
ne "cstrikeaddonssxeidlls" ( shembull : C:ProgramFilesValvecstrikeaddonssxeidlls )

- Tani shkojm ne "cstrikeaddonsmetamod" dhe e hapim nje file me emrin "plugins" e hapim dhe ja shtojm kete :

; sXe Injected
win32 addonssxeidllssxei_mm.dll

- E mbyllim fajllin dhe i ruajm te dhenat e shtuara

- Ne qoft se nuk e keni metamod te instaluar ather download :
http://ovh.dl.sourceforge.net/source...d-1.19-win.zip
e bojm extract dhe pastaj follderin metamod e bojm copy e qesim paste ne "cstrikeaddons"

- E ristartojm serverin dhe do ta shihni qe SXE eshte instaluar 

- Kur te ndrrohet SXE ( kur te ndrrohet versioni ) vetem e ndrroni mapin dhe behet update automatikisht.

Heute waren schon 1 visitors (11 hits) hier!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=