Counter-Strike ALB

 

Bashkimi i te gjithe Shqiptareve

Counter-Strike ALB

Si te krijojme nje Server ne CS

Instalimi
1. Se pari ju duhet të krijoni një folder të ri me emrin HLDS. Shembull C:HLDS 


2. Pastaj duhet të hapni  hldsupdatetool.exe, duke klikuar
NEXT, pastaj klikon I Agree. E vendosni te Destinacioni i Serverit, klikojm browse. Në diskun C, bëjmë double-click në HLDS folder, klikojm ok. Klikojm Yes për përfundim.


3. Tash shkojm ne Start / Run / CMD 

Në CMD Shënojm

Kodi:
cd C:HLDS
klikojm enter


4. Tash ne duhet ti marrim filet qe i nevojiten serverit. Përseri , ne comanden run , ne shkruajmë këtë kommand:
Kodi:
hldsupdatetool.exe -command update -game valve -dir .
Kujdes . duhet me qen nfund gjithsesi


Kjo komand merr hlds fajlet , hltv and valve game engine.
Kur Fajlet të mirren me sukses ,Në Run Komand do ju shfaqet ky tekst:
Kodi:
HLDS installation up to date


Counter-Strike Fajl:
Pasi të mbaroni Marrjen e Fileve të serverit, Ju duhet të merrni Counter Strike Fajlat. Ju në Comandën Run duhet të shkruani tektstin që ndodhet më posht
Kodi:
hldsupdatetool.exe -command update -game cstrike -dir .
Kujted . duhet me qen nfund gjithsesi


Kur Marrja e fileve do përfundoj,  në run do ju shfaqet Teksti:
Kodi:
HLDS installation up to date


Ky Ishte Tutoriali Sa i përket Krijimit të Serverit
Tashti është rradha për Vendosjen e Patch në Server:

1.Se pari shkojm te Patchi e klikojm.
E lojm Gjuhen English edhe e klikojm OK


2.Klikojm 2her Next 


3.Pastaj te Destinacioni klikojm Browse dhe e lojm në My Computer/C:/HLDS 


Klikojm Install dhe Presim deri sa të perfundon Shkarkimi

Për të ndrrar Configet në server shko C:/HLDS/cstrike/server.cfg
Kodi:
hostname "Emri Serverit"
mp_autokick 0
mp_autocrosshair 0
mp_autoteambalance 0
mp_buytime 2
mp_consistency 1
mp_c4timer 35
mp_fadetoblack 0
mp_falldamage 0
mp_flashlight 1
mp_forcecamera 3
mp_forcechasecam 2
mp_friendlyfire 1
mp_freezetime 3
mp_fraglimit 0
mp_hostagepenalty 0
mp_limitteams 6
mp_logfile 1
mp_logmessages 1
mp_logdetail 3
mp_maxrounds 0
mp_playerid 0
mp_roundtime 3
mp_startmoney 800
mp_timelimit 35
mp_tkpunish 0
mp_winlimit 0

sv_aim 0
sv_airaccelerate 10
sv_airmove 1
sv_allowdownload 1
sv_clienttrace 1.0
sv_clipmode 0
sv_allowupload 1
sv_cheats 0
sv_gravity 800
sv_lan 1
sv_maxrate 7000
sv_maxspeed 320
sv_maxupdaterate 101
sys_ticrate 10000
decalfrequency 60
pausable 0
log on
decalfrequency 60
edgefriction 2
host_framerate 0
exec listip.cfg
exec banned.cfg
rcon_password rcon password

Për të lëshuar Serverin shko C:/HLDS/hlds.exe


Heute waren schon 1 visitors (9 hits) hier!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=