Counter-Strike ALB

 

Bashkimi i te gjithe Shqiptareve

Counter-Strike ALB

Si te vendosim Spray ne CS

Si te vendos spray ?
 
Merrni njeren nga fotografit me lart.
Pastaj nddroni emrin dhe bone keshtu
 "tempdecal.wad"

pa thojza.

Vendoseni atë në "cstrike".

Steam: SteamSteamAppsuseri juajcounter-strikecstrike
No Steam: C:Program filesValvecstrike

Tash te foton qe keni mar me par me emrin "tempdecal.wad"
shkoni me te djathten te mausit tek properties dhe shiko ne foto qka te boni : 

Picture
 

Boneni qat qe soht me te kuqe dhe shkoni OK: Tash kur te hyni ne Counter-Strike mos e prekni ate OPTIONS pershkak se nuk ju del spray kur ta boni ne loj.

Heute waren schon 1 visitors (4 hits) hier!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=