Counter-Strike ALB

 

Bashkimi i te gjithe Shqiptareve

Counter-Strike ALB

Si te instalojm STATSME ne CS
- E shkarkojm STATSME :
      
http://www.mediafire.com/?h1prm8nv7tn

- E boni extract ose unzip pastaj e boni copy follderin e STATSME dhe e qitni paste ne
"cstrikeaddons" 

- Pastaj shkoni ne "cstrikeaddonsmetamod" dhe e hapni plugins.ini 

- Ne te e shtoni kete tekst :
win32 addonsstatsmedllsstatsme_mm.dll

- Rune dhe mbylleni fajllin .

- Shkoni ne "cstrikeaddonsstatsme" dhe hapne me notepad fajllin "statsme.cfg" dhe 
gjeni kete tekst : sm_menupassword r3wt

- Tani "r3wt" e ndryshoni e qitni passwordin tuaj pasi pasi juaj do tju nevojitet me von 
qe kur te hyni ne cs dhe ne consol e shenoni statsme_menu “passwordi juaj” do tju paraqitet
menuja e statsme ( passwordi juaj shenohet pa “” )

- Tani shkoni ne "cstrikeaddonsstatsme" dhe me notepad e hapni "scriptpacks.cfg" 

- Pasi ta hapni tekstin scriptat qe doni ti aktivizoni jau fshini perpara "//" ndersa 
ata te cilet nuk doni ti aktivizoni i leni me "//"

Heute waren schon 1 visitors (3 hits) hier!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=